Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παράταση ισχύος πολεοδομικών ρυθμίσεων (αυθαίρετα, οικοδομικές άδειες)


GRTOPO

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

16 λεπτά πριν, Elounda said:

 Ας αφήσουν τα καπετανιλικια λοιπόν και να δώσουν τουλάχιστον 2 χρονιά στις τακτοποιησεις. Τόσα χρόνια έδιναν  παράταση για ψύλλου πήδημα και τώρα στα σοβαρά δεν δίνουν.  

εδώ και τώρα άμεσα.

 

Γιατί το <<Δίνεται παράταση έως και τις 31.12.2020 στην καταληκτική ημερομηνία ισχύος των οικοδομικών αδειών και συγκεκριμένα για τις περιπτώσεις όπου έχει περατωθεί ο φέρων οργανισμός της οικοδομής, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι όψεις και η τυχόν στέγη του κτιρίου.>>, ποιός θα προλάβει ώς 31/12/2020 πιά?

Link to comment
Share on other sites

Ότι πολεοδομικό ψηφίστηκε με την χτεσινή ΠΝΠ, υπό μορφή ανακοίνωσης από το ΥΠΕΚΑ:

http://www.ypeka.gr/el-gr/Υπουργείο/Γραφείο-Τύπου/Δελτία-Τύπου/ID/173

Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

καπου διαβασα μεχρι 08/08 η παραταση για αυθαιρετα....δεν ισχυει;; εδω θα πεινασουμε και σκεφτονται 1000αρια για τακτοποιησεις οι αλλοι....ε πρεπει να ταιστει και το δημοσιο..τοσοι υπαλληλοι

Link to comment
Share on other sites

θα στείλω drone τώρα που μας προτείνουν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα στείλω ένα drone και πάνω δεμένο το πολύμετρο να κάνει αποτύπωση κατοικίας αν παραβιάζει τις πλαινές αποστάσεις και θα ρθει

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση  έχει γίνει γνωστοποίηση πρόσθετων εργασιών και δεν έχει ολοκληρωθεί η αναθεώρηση μεσα στο 4μηνο που προβλέπεται ? υπάρχει κι εκεί παράταση ?

Link to comment
Share on other sites

On 1/4/2020 at 1:24 ΜΜ, Elounda said:

Τα πράγματα είναι σοβαρά από οικονομικής άποψης. Ο κόσμος που κινείται γύρω από τον τουρισμό θα ξαναδεί  αποταμίευση και  αυτόματα δουλειές για εμάς τουλάχιστον στο τέλος της επόμενης σεζόν. Ας αφήσουν τα καπετανιλικια λοιπόν και να δώσουν τουλάχιστον 2 χρονιά στις τακτοποιησεις. Τόσα χρόνια έδιναν  παράταση για ψύλλου πήδημα και τώρα στα σοβαρά δεν δίνουν. Το ΤΕΕ πετάει χαρταετό και λέει εξάμηνο. Ποιός μωρέ θα εχει λεφτά σε 6 μήνες?Οι ταβέρνες, οι ξενοδόχοι, οι υπάλληλοι  ξενοδοχείων, οι καφετέριες, τα εμπορικά οι μισθωτοί  εμπορικών?

Και στα "Τόσα χρόνια έδιναν  παράταση για ψύλλου πήδημα", μία βδομάδα πριν την λήξη της προθεσμίας, έδιναν την παράταση κάθε φορά. Δεν μπορούν να βγαίνουν από πριν να προκαταβάλουν την κατάσταση και να μην ρυθμίζουν επαναπαυόμενοι ούτε οι λίγοι που μπορούν...Περισσότερες (από τις λίγες) δουλειές θα έχεις όταν καθυστερούν να δώσουν την παράταση σε κάτι τέτοιο. Δεν είναι πυρηνική επιστήμη...

Edited by Occultist
Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαστε όλοι Αϊνστάιν δυστυχώς. Και μιλάω για το εύρος της παράτασης και όχι ποτε θα δοθεί. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος......Τεσπα  έχω πάψει να ασχολούμαι ότι θέλουν ας κάνουν έτσι και αλλιώς μλκια θα κάνουν πάλι .Δουλειά δεν είναι μόνο η τακτοποίηση Αλλά είναι συνδεδεμένα όλα μεταξύ τους. 

Edited by Elounda
Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, Elounda said:

.....ότι θέλουν ας κάνουν έτσι και αλλιώς μλκια θα κάνουν πάλι....

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημέρα, 

θα ήθελα να ρωτήσω γενικά για τις παρατάσεις αυθαιρέτων, αν υπάγονται και δηλώσεις που αφορούν αυθαίρετα πρός έκδοση οικοδομικής άδειας νομιμοποίησης. Παράδειγμα: Αρχική δήλωση με υπαγωγή στον Ν.4178/13 με πληρωμή παραβόλου το έτος 2014 και μεταφορά στον 4495/17 με ημερομηνία μεταφοράς 18 Ιανουαρίου 2018, θα έπρεπε να εκδοθεί οικοδομική άδεια μέχρι την 17 Ιανουαρίου 2020 ή παίρνει παράταση όπως θα έπαιρνε και ενα αυθαίρετο προς τακτοποίηση για την υποβολή των δικαιολογητικών?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.