kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Μεγαλεία δημιουργικής ερμηνείας πολεοδομικής νομοθεσίας ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (edited) Ευχαριστώ Σταύρε όμως σε μη αρτιο δε βαζουμε χωρις αδεια; το ποσοστό τι το θελουμε; Edited Απρίλιος 16 , 2014 by Thodoris4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Διάβασες αυτό;;; Νομίζω ότι έγινε πολύ φασαρία (πραγματικός τσαμπουκάς) και ελπίζω να γίνει κάτι... Σε κάθε περίπτωση στείλε τους ένα mail με το πρόβλημα και αναφέροντας τον Α/Α της δήλωσης μπας και γίνει κάτι. Σήμερα το διάβασα. Συγχαρητήρια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (edited) Καλά θυμόμουνα οτι κάπου το είχα διαβάσει εδώ μέσα (σου έχω δώσει και +1 από κάτω )αλλά δε θυμόμουν που.Πραγματικά η αχρηστία σε όλο της το μεγαλείο.Αν αποφασίσει όντως να το προχωρήσει ο πελάτης φυσικά και θα στείλω mail ελπίζοντας σε στοιχειώδη λογική... Edit:Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο και επειδή μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι Κυριακάτικα,το έστειλα το mail και ας μην έχω Α/Α.Θα περάσω και από το τοπικό ΤΕΕ να μιλήσω να δώ αν μπορώ να πιέσω και από εδώ. Τι να πώ "ας ζμπρώξουμε όλοι μαζί το γάιδαρο χωριανοί" μπας και ξεκουνηθεί... Ενημερώνω οτι έλαβα γρήγορα απάντηση στο προαναφερθέν mail μου για διόρθωση της πλατφόρμας στην περίπτωση ΥΥ χωρίς ΥΔ όταν βάζουμε "χωρίς άδεια". Κυριακή έστειλα το mail,σήμερα Τετάρτη ήρθε η απάντηση ομολογουμένως γρήγορα καταρχήν. Μου λένε οτι το θέμα έχει τεθεί υπόψιν των αρμοδίων και ψάχνουν ενδεδειγμένο τρόπο καταχώρησης. Τουτέστιν "Ναι,ΟΚ έχετε δίκιο όντως υπάρχει πρόβλημα τελικά,το καταλάβαμε.Δεν ξέρουμε πως θα λυθεί,το ψάχνουμε και θα σας πούμε". Έτσι τουλάχιστον το μεταφράζω εγώ... Για να δούμε,μακάρι να υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη... Edited Απρίλιος 16 , 2014 by Greenick Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 (edited) Τελικά δεν πήγε τζάμπα η σύγχυση εκείνο το απόγευμα.... Τώρα ας τους θέσουμε και τα υπόλοιπα... 1.Επιλέγεις στο κελί: "Παραδοσιακό-Διατηρητέο" το: "Χωρίς διαδικασία επιτροπής" και στα δικαιολογητικά σου βγάζει ότι απαιτείται: "Θετική απόφ. της επιτροπής του αρθ. 12 του Ν. 4178 ή Θετική απόφ. αρμόδιου Κεντρ. Συμβ. Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) ή Συμβ. Αρχιτεκτ."2.ζητάει πάλι ΔΕΔΟΤΑ ασχέτως άμα έχεις καταθέσει με τον 4014, το οποίο σου εμφανίζεται στα ήδη υποβληθέντα αρχεία... (πάει και η 30.4?????)3.δεν υπάρχει ως δικαιολογητικό η Τ.Ε. του αρμόδιου μηχανικού (για εμένα είναι ο Α.Μ.) του άρθρου 13.1... Edited Απρίλιος 16 , 2014 by ssouanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 2. ζητάει πάλι ΔΕΔΟΤΑ ασχέτως άμα έχεις καταθέσει με τον 4014, το οποίο σου εμφανίζεται στα ήδη υποβληθέντα αρχεία... (πάει και η 30.4?????) Σταύρε ζητάει αλλά αν δεις εκεί που ανεβάζεις αρχεία, λέει ΔΕΔΟΤΑ κατηγορία 2 ως επισήμανση. Πράγμα που σημαίνει, μιας και δεν υπάρχουν κατηγοριες στο καινουριο, ότι αναγνωρίζει το παλιό. Θα με πεις γιατί δεν το ανεβάζει αυτόματα. Ε ζώα ηταν, ζώα θα παραμείνουν. Εγώ ανεβάζω τα παλιά και έχω το ΦΕΚ παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Πάντως στα αρχεία δηλώσεων μου, που έχουν μεταφερθεί απο 4014, υπάρχει και το ΔΕΔΟΤΑ που είχε υποβληθεί στον 4014, αν αυτό λέτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2014 Μάλιστα, μεταφέρετε το ΔΕΔΟΤΑ του 4014 αλλά ζητάει και το ΔΕΔΟΤΑ του 4178. Πόσο γελοίοι είστε εκεί πέρα στο ΥΠΕΚΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 (edited) Συνάδελφοι , σε ένα αγροτεμάχιο μη άρτιο έχω ένα ισόγειο χώρο στάθμευσης 30 τμ ο οποίος εξυπηρετεί παρακείμενη οικία , η οποία όμως βρίσκεται σε όμορο μεν αλλά ανεξάρτητο αγροτεμάχιο του ιδίου ιδιοκτήτη. 1. Το τροποποιημένο παράρτημα Α ανατρέπει το σκεπτικό της απάντησης 36 της εγκυκλίου 4 ως προς τους βοηθητικούς χώρους ? 2. Μπορώ να έχω ΒΧ χωρίς την ύπαρξη ΚΧ ? Και τελικά μπορώ να θεωρήσω ότι βάσει Παραρτήματος Α εμπίπτει στην περίπτωση μειωμένου συντελεστή ο ισόγειος χώρος στάθμευσης που αναφέρω ? Edited Απρίλιος 28 , 2014 by avgoust Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 η κ. Γαρδικη μου ειχε απαντησει σε παρομοια ερωτηση οτι ναι γινεται αρκει να ειναι κατω απο 50 τ.μ. τηλεφωνικα βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα