laxanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Συναδερφοι 3 η ώρα όλοι ερτ δελτίο....Να μας πούνε για το νέο νόμο...Να ξερουμε και τι να κάνουμε ρε αδερφέ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 πάντως μάλλον ανα μήνα πάει. Δηλαδή νέα παραταση. Αυτο είναι το σωστό, αλλά και έπρεπε τουλάχιστον τρίμ ηνη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 (edited) Εγω σημερα ελαβα και τα τελευταια εντυπα για 2 δηλωσεις (συμψηφισμος προστιμου 3843) και θα κλεισω τις δηλωσεις μου. Τις επομενες 2 μερες θα πιασω και 2-3 δηλωσεις ακομα που τις εχουν ξεχασει οι ιδιοκτητες και δεν πληρωνουν, τουλαχιστον να εχω τα ΦΚ και την ΤΕ, ετοιμα... Την επομενη βδομαδα, κανω και τα σχεδια σιγα-σιγα και ΤΕΛΟΣ.... Και να πανε να πνιγουν. Οποιος θελει Νεο Νομο, θα ξαναπληρωσει... Edited Ιούνιος 6 , 2017 by terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Ε ρε και να εχει μεσα υποχρεωτικη την Μελετη Στατικης Επαρκειας στην κατοικιες κατηγοριας 5........ Ε ρε γλεντια............ http://s.nbst.gr/files/1/2015/07/xort3-656x410.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamproud Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Καλημέρα, Η συντονιστική επιτροπή των συμβολαιογράφων πάντως τους ενημερώνει ότι έχει αιτηθεί παράταση στο ΥΠΕΚΑ για να μην δημιουργηθούν προβλήματα μέχρι να είναι έτοιμος ο νέος νόμος και ότι αναμένεται να δοθεί ολιγοήμερη (μέχρι 20 ημέρες).. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
efiga Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 (edited) Στην περιοχή μου που είχε Σ.Δ. 2,4 και τώρα έχει 0,5-0,8 (ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ) τα πάντα είναι Κατ-5 ΚΑΙ ΥΔ>>>50% ... εδώ να δείς γλέντια με τη στατική γιατι κατι έξυπνοι περιμένουν να πέσουν τα πρόστιμα ... Το 1ο εξάμηνο ή αλλίωςμεχρι να βγει και η τριτοτεταρτη εγκυκλιος όπου θα μαζευουν τις Μ@Λ@Κ13Σ ... υποχρεωτικες διακοπες με χαζεμα στο απειρο για να ρθει και το στομάχι στην ευθεια του ... μετα όποιος θελει και αν ... οι υπολοιποι ας μεινουν να χρεωνονται στο Ε9 το μονοτουβλο σα βιλλάρα ... και να νομίζουν ότι η ιδιοκτησία τους έχει και εμπορική αξία ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ Edited Ιούνιος 6 , 2017 by efiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrick Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 κανονικα θα επρεπε να δωσουν αοριστη παραταση μεχρι να μπει σε εφαρμογη ο νεος νομος.. κατι τετοιο δεν ειχαν κανει παλι το φθινόπωρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 παιδια ο νομος κατατεθηκε σημερα στη βουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 meaning? Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2017 παιδια ο νομος κατατεθηκε σημερα στη βουλη Ειπώθηκε κάπου στα ΜΜΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts