Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural

  • Μεγάλη απώλεια - Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Μαθιός Καρλάφτης


    Μετά μεγάλης λύπης και ακόμα μεγαλύτερης έκπληξης, πληροφορήθηκα από το ραδιόφωνο τον αιφνίδιο και τραγικό θάνατο από έμφραγμα, του Μαθιού Καρλάφτη.

     

    Για όσους τον γνώρισαν, δεν χρειάζονται περισσότερα.

     

    Για όσους δεν τον ήξεραν, αρκεί μία αναζήτηση στο google για να καταλάβουν.

     

    Πατέρας 4 παιδιών, καθηγητής στο Πολυτεχνείο, έφορος του πόλο του ΠΑΟ.

     

    Αλλά πάνω απ' όλα ένα πολύ καλό παιδί, με μυαλό, με διάθεση, με όρεξη.

    Καλό ταξίδι.





    apier

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Το άκουσα το μεσημέρι από έναν συνάδελφο αλλά δεν βρήκα τίποτα στο ίντερνετ και ήλπιζα να είναι λάθος....Δυστυχώς επιβεβαιώνεται λοιπόν....

    Από μια σύντομη ηλεκτρονική επικοινωνία που είχα μαζί του πρόσφατα, κατάλαβα πολλά για το ήθος του. Το ότι έχει 4 παιδιά δεν το ήξερα και είναι κάτι που με συγκλονίζει ακόμα πιο πολύ γιατί πρέπει να είναι αρκετά νέος (45άρης?)

    Κρίμα! Καλό κουράγιο στην οικογένειά του....

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Τον κ. Καρλαύτη τον γνώρισα στο ΕΜΠ το 2008. Σπούδασα στο εξωτερικό αλλά παρακολούθησα κάποια μαθήματα στο ΕΜΠ (μέσω Δοαταπ), κι ένα από αυτά ήταν το "Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων" που ηταν δικο του. Επισης ειχα συμμετασχει και στις προετοιμασιες αλλα και στη διεξαγωγη του 4ου Συνεδριου Συγκοινωνιολογων το 2008 και μου δοθηκε η ευκαιρια να τον γνωρισω λιγο καλυτερα. Ηταν απιστευτος ανθρωπος και αν και ειχα απο τοτε να τον δω, η ξαφνικη του απωλεια μ'εχει συγκλονισει. Πριν λιγο γυρισα απ'την κηδεια του. Ηταν απ’τους ανθρωπους που θα ηθελα να ξανασυναντησω στη ζωη μου…αλλα όχι ετσι όπως τον συναντησα σημερα…για τελευταια φορα…

    Ηταν χαρισματικος καθηγητής, εξαιρετος συγκοινωνιολογος και ωραιος Ανθρωπος (το κεφαλαιο Α δεν μπηκε τυχαια). Ακομπλεξαριστος, ευπροσιτος και χωρις καθολου επαρση αν και ακρως επιτυχημενος. Ανοιχτος σε ολους! Τετοιοι ανθρωποι δεν γεννιουνται καθε μερα. Αισθανομαι τυχερός που τον γνωρισα και παρακολουθησα εστω κι ένα μαθημα του. Και ταυτοχρονα ατυχος που δεν συνεργαστηκα ακομα περισσοτερο μαζι του για να μαθω ακομα περισσοτερα πραγματα από έναν μεγαλο μηχανικο και ανθρωπο.

    Ηταν από τις προσωπικοτητες που και για 5 λεπτα να βρισκοσουν στο ιδιο χωρο μαζι του και να μιλαγες, δεν τον ξεχναγες ποτε.

    Ηταν το «κατι διαφορετικο» στο Πολυτεχνειο. Πιστευω ότι ειχε εισαγαγει αλλα ηθη κι άλλες νοοτροπιες στη σχολη αλλα και στη χωρα μας γενικοτερα.

    Είναι μεγαλη η απωλεια για ολους μας, και για τη Σχολη, και για την Ελληνικη αλλα και την Παγκοσμια ακαδημαϊκη κοινοτητα μα πανω απ’ολους και όλα, για την οικογενεια του. Για τη συζυγο του και τα 4 παιδια του, που θα αναγκαστουν να μεγαλωσουν χωρις τον πατερα τους. Αλλα που θα είναι και περηφανα για παντα, για το ποιος ηταν ο πατερας τους.

    Καλη δυναμη στην οικογενεια του και κουραγιο.

    Καλο ταξιδι κυριε Καρλαυτη και…

    Καλη ανταμωση…

    Με ανθρωπους σαν κι εσας εκει πανω…δεν θα φοβηθουμε να’ρθουμε κι εμεις όταν θα’ρθει η ωρα…

    Και όπως ειπε και ο κ. Γκολλιας στην ομιλια του στην Εξοδιο Ακολουθια σας…ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.