Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε το Michanikos.gr στο Instagram! ×

akis73

Συντονιστής
  • Περιεχόμενα

    9.403
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    579

Φήμη στην κοινότητα

6.612 Υπεράριστη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

27.346 profile views
  1. @kosmoarch καλησπέρα, ναι σε όλα που παραθέτεις είναι σωστά. Οπότε το προχωράς όπως το περιγράφεις.
  2. Ισχύουν τα 850, δεν ξέρω γιατί σου είπε 650 ο συμβ/φος...αν θες τσέκαρε και με τον ΕΝΦΙΑ του '16. 1250 το 2ο έχεις λάθος συντ/νες...ξαναδές το. 😕
  3. @maredentro2014 καλησπέρα, μπορείς να εκδώσεις ΠΕΑ για όλο το κτήριο, το ότι δεν έχει γίνει σύσταση δεν επηρρεάζει στην ηλ. ταυτότητα ή κάπου αλλού. Εφόσον θα βγάλεις για όλο το κτήριο, το κοινόχρηστο κλιμ/σιο θα περιγραφεί ως μθχ και οι επιφάνειες των διαμερισμάτων σε επαφή με αυτόν ως διαχωριστικές. Το κτίσμα του λεβ/σιου στο ισόγειο, εφόσον δεν είναι σε επαφή με το κυρίως κτίσμα δεν το περιγράφεις.
  4. 1050 για εντός οικισμού Αγ. Αναστασίας.
  5. Καλησπέρα, όπως είπε ο συν/φος πιο πάνω ο α/α έργου είναι διακοσμητικός, φτιάξε ένα έργο απλά για να πάρεις αριθμό. Δεν υπάρχει ελάχιστη αμοιβή, χρεώνεις ότι θες και κάνεις συμφωνητικό, πληρώνεις ΦΕΜ επί της συμφωνηθείσας. Εισφορές υπέρ ΤΕΕ, όλα αυτά έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια, μην ασχολείσαι. Ο λογ/σμος στην ΕΤΕ για κατάθεση αμοιβών δεν είναι υποχρεωτικός πλέον.
  6. Καλημέρα, αν ο εν λόγω αποθηκευτικός χώρος έχει κύρια χρήση σύμφωνα με το υπόλοιπο ισόγειο, και εφόσον θα γίνουν και εργασίες προσαρμογής, τότε ναι θα μπορούσαν όλα αυτά να γίνουν με ΕΕΔΜΚ.
  7. Αν είναι πάνω στην επαρχιακή οδό 650, αλλιώς 600. Θα έλεγα μάλλον 600 από το στίγμα.
  8. akis73

    Σκιάσεις

    Το 1ο φαίνεται να σκιάζει πιο πολύ αλλά μόνο αν κάνεις την θεώρηση ότι νοητά βρίσκει κάθετα την όψη. Κάνε ένα σενάριο με αυτό και ένα με το 2ο το πίσω, σε κάθε περίπτωση οι διαφορές θα είναι μικρές, κοινώς μην ασχολείσαι τόσο.
  9. akis73

    Σκιάσεις

    @Skrats δεν καταλαβαίνω τι έχεις στείλει...το κόκκινο πχ. τι είναι;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.