gi_arch Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2020 Καλημέρα Σε περιοχή που χρειάζεται έγκριση αρχαιολογίας θέλουμε να βγάλουμε άδεια κατεδάφισης κτηρίου. Χρειάζεται να περάσει αρχαιολογία και για την κατεδάφιση; Αν ναι ποιά τα δικαιολογητικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotirisb Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 Συνάδελφοι, έχω έναν πελάτη που θέλει να κατεδαφίσει ένα ισόγειο κτίσμα προ 55 (άνευ αρχιτεκτονικής σημασίας) το οποίο είναι ερείπιο. Εντός του οικοπέδου υπάρχει και ένα ανεξάρτητο κτίσμα με άδεια οικοδομής του '90 το οποίο θα παραμείνει. Με συμφέρει να βγάλω άδεια κατεδάφισης με το e - άδειες ή θα μπορούσα να αιτηθώ χαρακτηρισμό απο την υδομ ως επικινδύνως ετοιμόροπο και να ακολουθήσω την άλλη διαδικασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2020 (edited) https://www.km-engineers.gr/law/katedafisi-ktirioy-pro-toy-55-kai-sa/ περισσοτερα εδω https://www.michanikos.gr/forums/topic/42639-αδεια-εργασιών-μικρής-κλίμακας-σε-κτίσμα-προ-του-1955/page/2/ Edited Νοέμβριος 5 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Stefanaki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 Καλησπέρα , να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. θέλω κι εγώ να βγάλω έγκριση κατεδάφισης σε αποθήκη εντελώς αυθαίρετη ενώ το άλλο κτίσμα του οικοπέδου το τακτοποιώ. Χρειάζεται οπωσδήποτε Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων...?και αν ναι μήπως υπάρχει κάποιο υπόδειγμα να ακολουθήσω....? Επίσης , αυτό χρειάζεται να το ανεβάσω στο e adeies? Επίσης , στο e adeies στην καρτέλα που συμπληρώνω τη δόμηση εκεί που λέει ημιυπαιθριοι χώροι, η αποθήκη που κατεδαφίζεται δεν έχει.Το κτίσμα όμως που τακτοποιείται έχει θα την αναφέρω εκεί....?ή ασχολούμαι μόνο με τα της αποθήκης που κατεδαφίζεται τι έχει και τι δεν έχει....? Αχ , πολλά ρωτάω αλλά είναι η πρώτη μου επαφή με το e adeies και νιώθω ανασφάλεια.... Ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Καλησπέρα σας, Σε κτίριο με άδεια, είχε κατασκευαστεί αυθαίρετα κτίσμα ανεξάρτητο του κτιρίου με άδεια. Οι αυθαιρεσίες τακτοποιήθηκαν με 4495 και ο "πρώην" ιδιοκτήτης το πούλησε. Η σημερινή ιδιοκτήτρια θέλει να κατεδαφίσει το "πρώην" αυθαίρετο κτίσμα. Τι άδεια πρέπει να βγάλει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norjild Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Άδεια κατεδάφισης @vagias. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2020 Γνωρίζετε ποια επιλογή είναι στο e-αδειες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantsos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να κατεδαφίσω και τα δυο κτίρια (τα οποία είναι και τα μοναδικά) εντός ενός οικόπεδου. Το ένα κτίριο έχει άδεια το άλλο δεν έχει. Αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να εντάξω στον 4495 το δεύτερο κτίριο που δεν έχει άδεια πληρώνοντας το παράβολο και θα επιλέξω προς κατεδάφιση. Έπειτα θα πάω για άδεια κατεδάφισης η έγκριση εκτέλεσης εργασιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 Άδεια κατεδάφισης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrick Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2021 Καλημερα για αδεια κατεδάφισης κτηρίου προ του 1955 με ρυμοτομουμενο τμήμα πρέπει να προηγηθεί εκτός από Σ.Α και παραχώρηση σε κοινή χρήση στον Δημο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα