Μετάβαση στο περιεχόμενο

akis73

Συντονιστής
  • Περιεχόμενα

    9.227
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    551

akis73 last won the day on Νοέμβριος 5

akis73 had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

6.451 Υπεράριστη

Σχετικά akis73

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

25.893 profile views
  1. Καλησπέρα, τα ένσημα υπολογίζονται βάσει του Πίνακα 3. Επιμετρείς τις ποσότητες που θεωρείς εσύ ότι αφορούν τις συγκεκριμένες εργασίες και έτσι θα προκύψουν τα ελάχιστα ημερομίσθια. Η διαδικασία πλέον γίνεται ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς της εφορίας του ιδιοκτήτη.
  2. 950, την επόμενη φορά σε ΕΓΣΑ αν σου είναι εύκολο για καλύτερο εντοπισμό.
  3. Καλησπέρα, γνώμη μου είναι ότι επειδή η αλλαγή θέσης επηρρεάζει το διάγραμμα δόμησης, πρέπει να προχωρήσεις σε αναθεώρηση και όχι απλή ενημέρωση.
  4. @A.PANOU καλημέρα, ναι στο πεδίο 1 φαίνεται ότι ζητάει την σχετική βεβαίωση από το ΤΕΕ οπότε θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία μέσω του eadeies και επιπρόσθετα να κάνεις και θεώρηση του στελέχους ηλεκτρονικά αν δεν υπάρχει.
  5. @A.PANOU καλησπέρα, δες το παρακάτω, νομίζω ότι η περίπτωσή σου αφορά αίτηση αποκλειστικά μέσω ΔΕΔΔΗΕ, δηλ. δεν εμπλέκεται η Πολεοδομία. https://apps.deddie.gr/ElectricMobility/ edit: Άκυρο το παραπάνω, φαίνεται να υπάρχει σχετική επιλογή 5.i Υποδομές επαναφόρτισης Η/Ο σε υφιστάμενα κτίρια - ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ/ΑΡΧΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ, οπότε επιλέγεις το ως άνω και ανεβάζεις τα δικαιολογητικά που σου ζητάει. Αν θέλει θεωρημένο έντυπο αδείας τότε κάνεις την νέα διαδικασία με την ηλεκτρονική θεώρηση του εντύπου. Για να ηλεκτροδοτήσεις οικόπεδο χωρίς κτίσμα, από όσο γνωρίζω χρειάζεται στο οικόπεδο να υπάρχει κάποια δραστηριότητα.
  6. @katrmp Γιώργο καλησπέρα, μην ασχολείσαι πρόκειται περί κακογραμμένου άρθρου. Υπάρχει θεωρητικά ένα θέμα με το Ν.4495/17 που λήγει τον Μάρτιο του '26 αλλά μέχρι τότε θα έχει διευθετηθεί προφανώς το θέμα με παράταση ή κάτ παρόμοιο.
  7. Καλησπέρα, ίσως επειδή κάνεις crop τα σχέδια και τα ανεβάζεις έτσι, σου κόβει τις πληροφορίες, υπάρχουν και σχετικές οδηγίες από το ΤΕΕ να μην γίνονται crop τα σχέδια πριν ανέβουν στο σύστημα.
  8. Καλησπέρα, διάβασε την οικ. 51524/1262/2019, για μικροεργασίες και μέχρι 2 άτομα προσωπικό δεν απαιτείται. Εφόσον μιλάς για κανονικό οικοδομικό έργο λογικά απαιτείται.
  9. @jhmmys έχεις 100 τμ καθαρά από το διαμέρισμα και άλλα 8 τμ από την ρύθμιση. Στην καρτέλα των πράξεων έτσι θα τα καταχωρίσεις ώστε να προκύπτουν τα 118 τμ τελικά καθαρά της οριζόντιας πλέον του διαμ/τος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.