Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Μηπως υπάρχει κανένα τηλ στο ΥΠΕΚΑ για να ρωτήσουμε τι συμβαίνει με την εξόφληση προστίμου Ν.3843/10 που δεν έχει πληρωθεί; Υπαρχει κανείς που μπορεσε να το εξοφλήσει; Φτασαμε 4/6/2020.
 4. @gkar H ακριβής διατύπωση βάση του άρθρου 29 ν. 4495 και της σχετικής απόφασης είναι η παρακάτω: θ) τοποθέτηση ικριωμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται κατάθεση σχεδίου και φακέλου ασφάλειας και υγείας του έργου με ορισμό του υπεύθυνου συντονιστή, σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ.305/1996 (Α305) και δήλωση ανάληψης της ευθύνης από μηχανικό για την επίβλεψη του έργου, η παρ. θ αφορά την τοποθέτηση ικριωμάτων, οπότε μεγαλύτερη πιθανότητα έχει η φράση "επίβλεψη του έργου" να αφορά μόνο τα κριώματα και όχι κάτι άλλο. Συμφωνώ με τους συναδέλφους ότι οι δικαστές μας θέλουν υπεύθυνους για όποιο ατύχημα σε εργάτη ή πεζό και είμαι σίγουρος ότι αν το θέμα φτάσει εκεί θα βρουν οι δικηγόροι νόμους να μας στείλουν μέσα.
 5. Νομίζω θέτει θέμα μάρκας. Δηλαδή οι άλλες συνθήκες είναι σταθερές και συγκρίνουμε απλά διαφορετικές μάρκες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Πχ μερσεντές με BMW ίδιας κλάσης και κυβικών/αλόγων στον ίδιο δρόμο, ποιό θα βγάλει πιο πολλά χρόνια, με λιγότερα καύσιμα, φτηνότερα σέρβις, και ποιό οδηγιέται πιο άνετα.
 6. Ακόμα καλύτερα, γιατί πολλά συνήθη λάθη, δεν διορθώνονται.... (π.χ. λάθος επιλογή & εγκατάσταση )!
 7. Καλησπέρα! Έχω την ίδια ερώτηση αν και μερικά χρόνια μετά, μόνο που δεν μπορώ να ανοίξω το επισυναπτόμενο αρχείο. Έχω Η.Χ. με δομικά στοιχεία και μέσα σε αυτόν ανοικτή σκάλα που περιβάλλεται από υποστυλώματα. (τα δύο είναι εντός της οικείας). Μετράει η σκάλα στα τ.μ. του Η.Χ.? Νομίζω όχι αλλά δεν μπορώ να ανοίξω ήδη της απαντήσεις που δώσατε. Μία άλλη ερώτηση, η συνολική δόμηση είναι 210 τ.μ. (για την ακρίβεια 420 τ.μ.--δύο κάθετες). Δεν θα εξαντληθεί όλη η δόμηση με πρόβλεψη μελλοντικής προσθήκης. Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερους Η.Χ. στο υπόγειο και να αφήσω τους εξώστες για τον όροφο? Πάλι νομίζω πως ναι, αλλά μία γνώμη θα βοηθούσε. Επίσης μπορώ να έχω τις ευνοϊκές διατάξεις για τα χαμηλά κτίρια? Αν έχω την μία κάθετη τότε ναι αλλά μάλλον πάει σε όλο το οικόπεδο, αφού θα βγει και μια άδεια και έτσι αντιμετωπίζεται. Ευχαριστώ.
 8. Ο άνθρωπος μάλλον δε την έχει ακόμα την αντλία για να του την ελέγξει κάποιος. Ρωτάει γενικά, ποιά είναι τα όρια των δυνατοτήτων της συγκεκριμένης αντλίας.
 9. Αυτό το "δεν είναι πλέον" έχει πολλά χρόνια που ισχύει. Θεωρητικά μπορεί να γίνει και κάποιος χωρίς παιδαγωγική επάρκεια αλλά με δεδομένη την προσφορά / ζήτηση πρακτικά είναι αδύνατον να μην υπάρχει κάποιος με παιδαγωγική επάρκεια που να προταχθεί. Για τον ιδιωτικό τομέα δε χρειάζεται καμία επάρκεια. Μπορεί να μη χρειάζεται καν ο βασικός τίτλος σπουδών. Αρκεί να βγαίνει η δουλειά.
 10. το ΤΕΕ σήμερα έστειλε mail να πληρώσουμε την συνδρομή του 2020. νομίζω είναι αρκετό
 11. τέτοιες μέρες το '17 ο ''capitano'' κρέμαγε τα παπούτσα . Φραντσέσκο Τότι «Ξέρετε κανέναν που να άφησε τους φτωχούς γονείς του, για να ζήσει με κάποιους πλούσιους ξένους»; Αυτή ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Ιταλού άσου, όταν είχε ερωτηθεί για το λόγο που δεν έφυγε ποτέ από το Ολίμπικο στην καριέρα του. Η σχέση του Τότι με τη Ρόμα δεν ήταν απλά επαγγελματική, αλλά... καρδιάς. «Στη ζωή μου το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οικογένεια και για μένα η Ρόμα είναι η οικογένειά μου», ήταν τα λόγια του capitano. Κατά τη διάρκεια των 25 ετών, που τίμησε τη φανέλα των «τζιαλορόσι», ο Τότι είχε δεχθεί ουκ ολίγες προτάσεις, με μεγαλύτερη εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, η Μίλαν θέλησε να τον κάνει δικό της, όμως εκείνος δε σκέφτηκε ούτε μία στιγμή να φύγει από την «αιώνια πόλη» και την αγαπημένη του Ρόμα.
 12. Τους βρίσκω απόλυτα σωστούς. Το ΤΕΕ ?????????????????????????????
 13. σωστα.. ούτε το γραφει στο Ε9 [ούτε βρισκω τροπο υπολογισμου της αντικειμενικης αξιας...]
 14. Καλησπέρα, Θα ήθελα τη ΤΖ για Ναυαρίνου 18, 55131 Καλαμαριά Ευχαριστώ
 15. Μη βαζεις το θερμοκηπιο ως παραβαση. Σημερα μπορει να ειναι αυριο να μην ειναι ουτε καν στην ιδια θεση. προχειρη κατασκευη ειναι.
 16. Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε στις 22.5.2020, υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, μέσω τηλεδιάσκεψης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο στην παρούσα συγκυρία: 5. ZHTHMATA ΕΦΚΑ........................................Περαιτέρω, ζητά την αναστολή της καταβολής εισφορών στο ΕΤΕΑΕΠ μέχρι την οριστική διευθέτηση των ειδοποιητηρίων με τις σωστές εισφορές και τις εκπτώσεις στα πρότυπα αυτών του ΕΦΚΑ και την ενεργοποίηση της πλατφόρμας επιλογής ασφαλιστικών κατηγοριών ώστε να παρασχεθεί εκ νέου η δυνατότητα επιλογής, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων, χαμηλότερης ασφαλιστικής κλάσης για φέτος. https://lawnet.gr/law-news/apofasis-tis-olomelias-ton-proedron-ton-d-s-tis-22-5/
 17. Ευχαριστώ για την ευκαιρία. Πάντα γλυκοκοίταζα αυτό το πρόγραμμα.
 18. Time Left: 1 month and 29 days

  • FOR SALE
  • USED

  GPS L1/L2 ASHTECH PROMARK 500 με χειριστήριο ASHTECH MOBILEMAPPER 100. Τιμή 1.400+ΦΠΑ Λειτουργεί κανονικά και απροβλημάτιστα. Πωλείται λόγω αγοράς νέου εξοπλισμού. Τηλ. 6974359680 email : [email protected]

  1,400.00 EUR

 19. Στέγη εχει γινει συμφωνα με την οικ.αδεια ομως είναι προσβάσιμη με ξύλινη κλίμακα από τον όροφο. Το ύψος είναι 2,00μ από τη μια πλευρά και 0 από την άλλη.Να την υπολογίσω σαν ΥΔ με 0,30 ;ή πως Αλλιώς;
 20. βάσει του 2.γ δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά γενικώς θα ακολουθήσεις τις αποφάσεις του Σ.Α.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.