Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Διάθεση 30.000 δωρεάν ψηφιακών υπογραφών από το ΤΕΕ σε μηχανικούς


    Το ΤΕΕ στο πλαίσιο του Έργου «Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης» προσφέρει δωρεάν 30.000 απομακρυσμένες ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας σε Μηχανικούς. 

    Οι ψηφιακές υπογραφές είναι ένας αποτελεσματικός και νόμιμος τρόπος για την ταχεία υπογραφή ηλεκτρονικών εγγράφων και μπορούν να αντικαταστήσουν τη χειρόγραφη υπογραφή σε αρκετές διαδικασίες με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο. 

    Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την απόκτηση ψηφιακής υπογραφής χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς myTEE στην «Εφαρμογή Διάθεσης Εγκεκριμένων Ψηφιακών Πιστοποιητικών»:

    https://web.tee.gr/diathesi-psifiakon-ypografon/

    Μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης της ψηφιακής υπογραφής μπορείτε να υπογράφετε ηλεκτρονικά έγγραφα pdf μέσω της «Εφαρμογής Χρήσης Ψηφιακής Yπογραφής».





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Τραγικό.

    Επιχορήγηση σε άκυρο χρόνο. Ποιος θέλει ψηφ. υπογρ. και δεν έχει αποκτήσει? Τι εννοεί ο ποιητής με την 3-ετή διάρκεια? Μετά δηλαδή πληρώνεις συνδρομή?

    Πεταμένα λεφτά. Περίμεναν τις εκλογές για να το πουν αυτό?

    Μάλλον απλά καλά ξεκίνησε το πάρτι.

    Link to comment
    Share on other sites

    Οντως, αρκεί να σκεφτούμε ότι από το 2018 και έπειτα επιβλήθηκε η ανάρτηση τοπογραφικών στο κτηματολόγιο κάτι που προαπαιτεί την ψηφιακή υπογραφή, την οποία έχουμε πληρώσει όλοι μας 2 και 3 φορές. Θα το κρίνω θετικά ως κίνηση, αν το ΤΕΕ συνεχίσει αυτές τις υπογραφές αφενός μέχρι να αποκτήσουν όλα τα μέλη (όχι μόνο 30.000) αφετέρου, δωρεάν ανανέωση μετά την λήξη τριετίας και για κάθε επόμενη.

    pS Λογικά το ΤΕΕ έχει συμβληθεί με κάποια εταιρία πληροφορικής /λογισμικού και θα στέλνουμε σε αυτούς τα διαπιστευτήριά μας για την έκδοση και αν ναι, θα είναι η ίδια διαδικασία με τα γνωστά usb token ή κάτι διαφορετικό;

    Edited by Pavlos33
    Link to comment
    Share on other sites

    έκανα τη διαδικασια για να δω τι ζητάει. Μολις εγγραφτείς και δώσεις email, η εταιρεία σου στέλνει την αίτηση και τη σύμβαση (όροι συνδρομητή)

    Χρειάζεται ενα επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας και ενα γνήσιο υπογραφής στην αίτηση τα οποία τα στέλνεις ταχυδρομικά (δεν δέχονται απο gov.gr) ούτε ηλεκτρονική αποστολή. 

     

    Link to comment
    Share on other sites

    Αναφέρεται ως απομακρυσμένη ψηφιακή . Ίσως δεν θα απαιτείται usb token. Επειδή πολλά έχουμε δει με το αξιότιμο ΤΕΕ το τελικό ερώτημα όλων μας είναι αν  το ηλ/κο σύστημα του κτηματολογίου θα προχωράει την διαδικασία υποβολής τοπογραφικών με βάση αυτή την υπογραφή.

    Link to comment
    Share on other sites

    Υπάρχουν και χωρίς token. Είναι από ιδιωτικούς παρόχους ασφαλείας. Γνωρίζω μηχανικό που έβγαλε τέτοιο σε μία μέρα και υπέγραψε τοπογραφικό κανονικά.

    Link to comment
    Share on other sites

    Κατά το ανέβασμα των εγγράφων (επέλεξα πιστοποίηση με ηλεκτρονική υπογραφή) αντιμετώπισα σφάλμα. Το αντιμετώπισε και κανείς άλλος;

    "Πρόβλημα στον έλεγχο του ταυτοποιητικού στοιχείου. Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό σας δεν έχει εκδοθεί από κάποια από τις επιτρεπτές αρχές (ΑΠΕΔ)"

    Έχω βγάλει κανονικά εν τω μεταξύ την ηλεκτρονική υπογραφή μέσω ΑΠΕΔ και είναι έγκυρη.

    Edited by Astrolavos
    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.