Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Δωρεάν χρήση Wi Fi σε επτά σταθμούς του μετρό


    Το μέτρο αφορά τους σταθμούς Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Ομόνοια, Πειραιά, Νερατζιώτισσα και Δουκίσσης Πλακεντίας.

     

    Επτά βασικοί σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού εντάχθηκαν ήδη στο σύστημα δωρεάν χρήσης Wi Fi και οι επιβάτες θα μπορούν να σερφάρουν, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο.

     

    Το μέτρο αφορά τους σταθμούς Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Ομόνοια, Πειραιά, Νερατζιώτισσα και Δ. Πλακεντίας, ενώ σταδιακά προβλέπεται να καλυφθεί το σύνολο των σταθμών των τριών γραμμών. Από τις 15 Ιουλίου θα ενταχθούν και αρκετοί σταθμοί του τραμ.

     

    Πηγή: http://www.efsyn.gr/?p=203581





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

     

    θα εχουμε...απ' αυτο....   τοπωςτολενε

     

    και στους σταθμους του ΜΕΤΡΟ

     

    στην  Θεσσαλονικη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

     

    +1 δεν φτάνει

    στα υπόγεια είναι η θέα .....

    Link to comment
    Share on other sites

    Οτι ακριβώς λειπει στον πολιτη.

     

    Ειναι μια πολυ κινηση, αφου σκέφτομαι να κοψω το internet του παροχου μου, να πσρω το laptop και να δηλώσω και στη ΔΟΥ ως έδρα κάποια καποια απο τις στάσεις του metro.

    Edited by georgegaleos
    • Upvote 3
    Link to comment
    Share on other sites

    Ειναι μια πολυ κινηση, αφου σκέφτομαι να κοψω το internet του παροχου μου, να πσρω το laptop και να δηλώσω και στη ΔΟΥ ως έδρα κάποια καποια απο τις στάσεις του metro.

    έτοιμος

    post-54574-0-56060800-1401908227_thumb.jpg

    • Upvote 3
    Link to comment
    Share on other sites

    Επειδή είναι άλλο πράγμα να στήνεις εσύ ένα open δίκτυο WiFi και άλλο πράγμα να επιτρέπεις σε έναν ιδιωτικό πάροχο να στήνει άλλο ένα hotspot, και επειδή μένει να αποδειχτεί στην πράξη τι σόϊ πρόσβαση θα είναι αυτή (γιατί κάτι μου λέει ότι θα είναι απλό web browsing μέσα από το portal που θα ανοίγει αυτόματα ο browser κάθε συσκευής όταν μπαίνει στο hotspot).

     

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393277

    https://www.hol.gr/press-release/43374/i-hellas-online-epekteinei-diktyo-wi-fi-hotspot-se-7-stathmoys-toy-metro-kai-toy

     

    Αθήνα, 3 Ιουνίου 2014 – Η hellas online, στα πλαίσια της στρατηγικής της για παροχή υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητα του καταναλωτή επεκτείνει το υπάρχον σύγχρονο δίκτυο wi-fi hotspot σε επιλεγμένους σταθμούς του Μετρό & του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμουτης Αθήνας για τη ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, ώστε το επιβατικό κοινό να απολαμβάνει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από τις φορητές συσκευές του (smartphone, laptop και tablet).

    Η λειτουργία του δικτύου holspot, συνολικού εύρους 150 Mbps, βασίζεται στην προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi πλατφόρμα της hellas online πάνω από υποδομή οπτικών ινών, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet στους επιβάτες στις κεντρικές εισόδους και στις αποβάθρες 7 σταθμών: Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Ομόνοια, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πειραιάς και Νερατζιώτισσα. Επιπλέον, μέσω του κεντρικού portal της υπηρεσίας holspot υπάρχει η δυνατότητα να παρέχεται μελλοντικά ενημερωτικό περιεχόμενο προς το επιβατικό κοινό, όπως πληροφορίες συγκοινωνιών, ανακοινώσεις της ΣΤΑ.ΣΥ., πολιτιστικά δρώμενα, εκδηλώσεις, εστιατόρια, νέα για τον καιρό κ.λπ. 

    Οκ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online, τόνισε: «Με  ιδιαίτερη χαρά, μετά το δίκτυο holspot για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζουμε τη λειτουργία holspot σε 7 κεντρικούς σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου της Αθήνας για δωρεάν πρόσβαση στο Ιnternet. Η συνεργασία της hellas online με την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της πόλης μας.»

    Σχετικά με την hellas online

    Η hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υπηρεσιών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με τη Vodafone προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας. Διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα (5.200+ χλμ.) που φτάνει σε 50 νομούς και 141 πόλεις. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες: www.hol.gr

     

    Τέλος, να επισημάνω ότι όλοι οι πάροχοι έχουν στήσει οπτικές ίνες μέσα στα τούνελ του Μετρό.

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.