Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. tetris, στις 08:30 μας κάνεις μαθήματα ορθογραφίας για τον Στρούντελ ... (ορ χουατ εβερ) με το " για την ιστορία, το επώνυμο του δημοσιογράφου είναι Σρόιτερ".... αλλά στις 20:30 μας δηλώνεις: "Ποσώς με ενδιαφέρουν τα ακριβή ονόματα των (εγχώριων) δημοσιοκάφρων " ......... Ξέραμε για τα νερά στη Χαλκίδα που αλλάζουν φορά κάθε 6 ώρες, τώρα μας βγαίνεις κι εσυ ν' αλλάζεις άποψη στις 12 ώρες.....!!! , Λέω .... μήπως να το πρόσεχες λίγο κι αυτό μαζί με 2-3 πράγματα που λες ότι φροντίζεις......! Για τα περί Τσελέντη κ.λ.π που λες, δεν θα είχα κι ούτε έχω καμία αντρηση, η αναφορά μου όμως ήταν για άλλον επώνυμο (στον χώρο της πολιτικής όμως) που προφανώς και χωρίς δική του ευθύνη επηρεάστηκε από την μπαρούφα του Τσελέντη. Τώρα για τα περί ηρεμίας και humor στη ζωή, μην παίρνεις παράδειγμα κι επηρεάζεσαι τόσο τραγικά από τον χαζόγελο που ανέφερα . Το humor απαιτεί πνευματική καλλιέργεια και συναίσθηση, που εν προκειμένω ελλείπουν ...... Μην μπερδεύεσαι λοιπόν με τα χάχανα που βγαίνουν απ΄τα λάχανα για να συνιστάς παντού τέτοια ηρεμία και ......"χούμορ"...!! Πολύ περισσότερο μη μπερδεύεσαι θεωρώντας πως μου έθιξες τάχα κάποιον πολιτικό ως "'οσια και ιερά" κρίνοντας προφανώς από τον οπαδικό εαυτό σου. Για μένα όσια και ιερά είναι οι αξίες και όχι όσοι επικαλούνται ότι τις υπηρετούν. Αυτός δε ειδικά που εννοείς απέχει από το να τις υπηρετεί, άσχετα που αλλιώς θέλει να δείχνει..... Όμως δεν θα του καταλογίσουμε και "γκαντεμιά" όπως θέλει η αριστερόστροφη προπαγάνδα των αγραμμάτων .......... Υ.Γ Ίσα μ εδώ και μη παρ' έκει πριν το παρακάνουμε ως offtopic-ιστές .....!!
 3. @Pavlos33 από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία διευκρινιστική εγκύκλιος ή σχετική αναφορά, νομίζω (σε συζήτηση και με συναδέλφους που είχαν ανάλογη εμπειρία) πως από την διατύπωση του νόμου και την προσπάθεια ερμηνείας του (ΝΟΚ - άρθρο 11, παρ.6), αυτό συμπεραίνεται... δηλαδή από τη στιγμή που ξεπερνάται το 20% (εφόσον αναφέρεται ρητά πως δεν πρέπει να ξεπεραστεί), τότε μετράει όλο στην δόμηση... ξέρω φαντάζει παράλογο από την άλλη να έχεις πχ. σύνολο επιτρεπόμενης δόμησης 300 τμ., μέχρι τα 60 τμ να μπορείς να έχεις ΑΗΧ που δεν μετράνε στην δόμηση ενώ αν έχεις πχ. 61 τμ να μετράνε όλα... αλλά κατά αντιστοιχία, αν καλύπτεις το 35% αναλογικά με τον ορισμό του ΑΗΧ, αν δεν σου βγαίνει για 1 εκ. για παράδειγμα, δεν παύεις να μην έχεις πλέον ΑΗΧ (ακόμα και για αυτό το 1 εκ.); Μακάρι ο νόμος να άφηνε περιθώριο ερμηνείας για το αντίθετο, αλλά δεν βλέπω τρόπο να μπορεί να "πατήσει" κάποιος με κάποιον τρόπο σε αυτό...
 4. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Η τροποποίηση δεν είναι πρόσφατη. Είναι το 1990 (με πρώτη σύσταση το 1985, στην οποία απλά αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης "εχει τον μελλοντικό αέρα"). Μαζί με την τροποποίηση προχώρησαν κ σε γονική παροχή, δεν ξέρω μήπως για αυτό έγινε για κάποιο λόγο, για να γίνει πιο ξεκάθαρο (;). Έπειτα παρόλο που είχε σύσταση κ υπόλοιπο δόμησης, δεν προχώρησε ποτέ σε ανέγερση κανονικού ορόφου (μπορούσε να κατασκευάσει μέχρι κ 120τμ), μόνο αυτό το μικρό δωμάτιο το 2009, το οποίο προφανώς είναι αυθαίρετο αφού έγινε χωρίς άδεια. Ενημερωτικά οι άδειες είναι του 1963 και το 1977 (μία για κάθε όροφο) Κρατάω ότι προχωράω σε τακτοποίηση χωρίς συναίνεση αφού "εχει καταργηθεί το κοινοχρηστο δώμα" και σκέφτομαι αν πρέπει να συμβουλέψω τον πελάτη να κάνει κ άδεια νομιμοποίησης (θεωρώ ότι δεν αξίζει). Έπειτα με ένα συμβολαιογράφο μπορεί να ολοκληρώσει τα ιδιοκτησιακά.
 5. KIKyri, προσωπικα, δεν καταλαβα το ακριβες νοημα ή τον λόγο αυτης της τροποποιησης της ΟΙ. Σε μια οικοδομη, χτισθηκαν οροφοι, εγινε σύσταση ΟΙ και -προφανως- υπηρχε μεν το κοινοχρηστο δωμα, αλλα υπηρχε υπολοιπο συντελεστη δομησης και ειχε κρατησει τον αερα καποιος. Προφανως αυτος ο καποιος θα μπορουσε να βγαλει αδεια και να χτισει τροποποιωντας την αρχικη συσταση, αφου θα εχτιζε προσθετα τμ. νομιμα, το δε κοινοχρηστο "δωμα" θα μεταφερονταν ανωθεν του νεου οροφου. Αντίστοιχα, αφου ειχε κατασκευασει ενα αυθαιρετο, θα μπορουσε να νομιμοποιησει τα τμ. που ειχε χτισει αυθαιρετα και να προβει σε τροποποιηση της συστασης. Πώς εκαναν "προσφατα" τροποποιηση της συστασης", χωρις να εχει γινει νομιμοποιηση ή -εστω- τακτοποιηση του αυθαιρετου κτισματος στο δωμα? Να το συζητησεις με τον συμβ/φο και τα λεμε
 6. Νομίζω ότι η περίπτωση είναι ξεκάθαρη αφού η τροποποίηση σύστασης έχει υπογραφεί από το 100% και άρα όλοι έχουν λάβει γνώση της κατάργησης του κοινόχρηστου χαρακτήρα του δώματος, οπότε δεν θα χρειαστεί συναίνεση. Η συνήθης περίπτωση είναι κάποιος που διαθέτει παρακρατηθέντα χιλιοστά απο την αρχική σύσταση, να έχει κάνει αυθαίρετο στην ταράτσα. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται συναίνεση καθώς το δικαίωμα μελλοντικής ανοικοδόμησης με νόμιμο τρόπο, δεν μπορεί να άρει τον κοινόχρηστο χαρακτήρα του δώματος. Η νομιμοποίηση ακόμη και αν μπορεί να γίνει δεν είναι υποχρεωτική. Ποτέ δεν ήταν . Μπορείς απλώς να το τακτοποιήσεις.
 7. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ζητήσω την άποψή σας κ εγώ για το εξής, πελάτης έχει κατασκευάσει μικρό δωμάτιο (περί τα 10τμ) σε δώμα στο οποίο είχε το δικαίωμα επέκτασης κ σε πιό πρόσφατη τροποποίηση ΟΙ, αναφέρεται: "....τροποποιούν και συμπληρώνουν την άνω πράξη σύστασης οριζοντίας ιδιοκτησίας, ως εξής: α/ καταργούν το υφιστάμενο δώμα και τους σ'αυτόν κοινόχρηστους χώρους β/υπάγουν τον μελλοντικά ανεγερθησόμενο τρίτο όροφο στις διατάξεις του νόμου 3741/1929 κ των άρθρων 1002 κ 1117 τουΑΚ, γ/ ορίζουν ότι τα ως άνω παρακρατηθέντα από αυτούς 262/1000 ποσοστά συγκυριότητας εξ'αδιαιρέτου επί του οικοπέδου κατανέμονται στον μελλοντικά ανεγερθησόμενο Γ' όροφο, ...... " κλπ Δεν έχει μεν αποκλειστική χρήση, έχει όμως "καταργηση δώματος κ κοινοχρήστων υπέρ μελλοντικόυ τρίτου ορόφου" μπορούμε λοιπόν να προχωρήσουμε σε τακτοποίηση χωρίς συναίνεση; Επίσης εφόσον έχει υπόλοιπο δόμησης είναι υποχρεωτικό να πάει και σε άδεια νομιμοποίησης ή μπορεί να κάνει μόνο τακτοποίηση; Ευχαριστώ πολύ
 8. Στο είπαν προφορικά στην ΥΔΟΜ της περιοχής σου; Από που το συμπέρανες;
 9. Καταρχήν ευχαριστώ, για τις απαντήσεις, Να διευκρινίσω ότι όλο το κουφωμα (40cm x 40cm) είναι Υαλότουβλο και ανοιγόμενο (περιστρεφόμενο). Το πλαίσιο και οι αρμοί έχουν ελάχιστη επιφάνεια. Επίσης ο προβληματισμός έχει κάπως μεγαλύτερη βαρύτητα, γιατί αφορά το Α ΠΕΑ για το ΕΚΟΙΙ (Β Κύκλος), και σε περίπτωση που η παρέμβαση είναι είναι ΜΟΝΟ κουφώματα πιάνει τον ενεργειακό στόχο μόνο αν έχουν πιστοποημένη αεροστεγανότητα Κλάσης 3 και πάνω, (44% του στόχου, Κατηγορία επιδότησης 1). Με αεροστεγανότητα κλάσης 2 πέφτει κάτω από το 40% (36%). [Το Υαλότουβλο υπάρχει ήδη και δεν θα αλλαχθεί] Οπότε τέινω να συμφωνήσω με την δεύτερη απόψη και να βάλω τον δύσμενέστερο συντελεστή δηλαδή 8.7 Και πάλι ευχαριστώ
 10. Αγαπητέ ntanos Η δική μου εμπειρία (και μακάρι να είναι έτσι σε όλη τη χώρα) δείχνει ότι τα νέα παιδιά (<40), στην πλειοψηφία τους, παίζουν τίμια το παιχνίδι. Διότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, και μόνο με επαρκείς γνώσεις κι επαγγελματική αξιοπρέπεια θα επιβιώσουν. Ένα από τα καλά της κρίσης, είναι ότι αρχίζει να καθαρίζει η ήρα από το σιτάρι.
 11. Επειδή είναι πολύ σπάνια περίπτωση οι ΤΟΤΕΕ δεν ασχολούνται με αυτό. Αν το θεωρήσεις μη ανοιγόμενο (στο σύνολό του), δεν θα κάνεις και κανα σοβαρό λάθος... Αλλιώς, έχεις ένα σύνθετο κούφωμα με ανοιγόμενο και μη ανοιγόμενο τμήμα (2 κουφώματα). Κι αν επιμένεις να το κάνεις έτσι, βάλε το δυσμενέστερη συντελεστή αερισμού, δεδομένου ότι δεν έχει καλή αεροστεγάνωση.
 12. Να τα πάρουμε με τη σειρά 1. Ποσώς με ενδιαφέρουν τα ακριβή ονόματα των (εγχώριων) δημοσιοκάφρων. Η διόρθωση οφείλεται αφενός μεν στη διάθεση "τσιγκλίσματος" (με το συμπάθιο), αφετέρου δε σε μια (γνωστή σε φίλους) διαστροφή μου ... 2. Και δεν με ενδιαφέρουν, διότι εδώ και πολλά χρόνια έχω κόψει την ενημέρωση από τα εγχώρια κανάλια. Συνεπώς, και για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου, γκουγκλάρισα το κείμενο κι έπεσα πάνω στον "επιστήμονα". Αν έπεφτα στο δημοσιοκάφρο, δεν θα ασχολιόμουν περαιτέρω. Αλλά όταν "επιστήμονες", και μάλιστα σε νευραλγικά πόστα, εκστομίζουν τέτοια πράγματα και μένουν ατιμώρητοι, νομίζω πως οι ταπεινοί "υπηρέτες της ενημέρωσης" (που απλώς τα επαναλαμβάνουν) έχουν το ακαταλόγιστο. Όσο για την πνευματική διαύγεια, είναι ένα από τα δυο-τρία πράγματα που φροντίζω να έχω σε καλή κατάσταση απο εδώ (ηλικιακά) και πέρα... ηρέμησε λοιπόν, κι απόλαυσε τη ζωή με όσο περισσότερο χιούμορ μπορείς
 13. κατεδαφιση των νεων αυθαιρετων είτε αυτοβούλως απο τον "τριτο" ειτε μετα απο αγωγη /ή και καταγγελια δικη σου.
 14. Ποιά επισκευή και αποκατάσταση; Αυτό γκρεμίστηκε σχεδόν όλο και έμεινε ένα τμήμα στην γωνία, το μόνο που μπορεί να γίνει τώρα είναι να βρεθούν ιστορικά τεκμήρια με τα οποία θα μπορέσουν να αποτυπώσουν το παλαιό κτίσμα με όσο μεγαλύτερη προσέγγιση και μετά να το χτίσουν απ' την αρχή (που δεν πρόκειται να γίνει φυσικά). Όσο για γωνιακό τμήμα που απέμεινε, θα αποτελέσει πλήγμα για την πολιτιστική κληρονομιά αν καταρρεύσει; Εγώ θα έλεγα οτι αν περνάει κόσμος από εκεί πρέπει να κατεδαφιστεί και αυτό που απέμεινε γιατί είναι επικίνδυνο.
 15. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για την απάντηση. Αν σε ρώταγα, τι να κάνω. Πώς να κινηθώ. Κάτι που να ξεμπλοκάρει το αδιέξοδο? Κάποια σκέψη? Ο τελικός στόχος είναι η μεταβίβαση των δυο άλλων ιδιοκτησιών που μου ανήκουν.
 16. Επαναδιατύπωσα το πολύ σοβαρό θέμα που με απασχολεί λόγο του ότι έχω πλέον την άρνηση δυο συμβολαιογράφων να αναλάβουν την τροποποίηση της ορ. ιδ. και δυο μηχανικών να αναλάβουν τις βεβαιώσεις. Ψάχνω να βρω και πάλι διέξοδο χωρίς αγωγές κλπ. Ζητάνε βεβαίωση για όλο το συγκρότημα. Επίσης υπάρχει και νέο στοιχείο. Η διαφορά της έκτασης στα τοπογραφικά που αναγκάζουν τους συμβολαιογράφους για ένα λόγο παραπάνω να θέλουν τροποποίηση..... μη τα λέω πάλι. Είμαι όμηρος ουσιαστικά του νέου αυθαιρέτου αυτού. Καθίστανται οι υπόλοιπες δυο ιδιοκτησίες ανενεργές. Θα παρακαλούσα ιδιαιτέρως για επί της ουσίας απαντήσεις στην εκ νέου διατύπωση του πολύ σοβαρού θέματος που με απασχολεί! Περιμένω την βοήθειά σας.
 17. @georgegaleos Α ok. Aν έχεις και καμιά απάντηση για το κουφό έτσι όπως το γράψαν, για τον μη αναγνωριζόμενο χρόνο ασφάλισης ευχαρίστως. Απ' όσο είδα και στο ΕΤΕΑΕΠ βγήκαν αρκετοί μήνες μαζεμένοι που δεν είχαν βγει. Τους είδα στις οφειλές μου.
 18. Πρακτικά κάποιος που τότε δεν του είχαν υπολογιστεί ή για οποιονδήποτε λόγο δεν πλήρωσε τα σωστά (σύμφωνα με τον ν.3986/11) και του έρχονται τα αναδρομικά είναι κερδισμένος με το αν τα πλήρωνε τότε (στις εισφορές του τρέχοντος εξαμήνου), διότι από την μία μπορούμε να πούμε ότι είχε αυτό το ποσό (των αναδρομικών) ως κεφάλαιο κίνησης (έστω και μικρό) και από την άλλη με την κατάργηση από 1/1/2016 της Ειδ. Προσαύξησης (αν πλήρωνε τέτοια) δεν έχει επιβαρυνθεί στα ειδοποιητήρια των αναδρομικών με τις αναδρομικές διαφορές του κλάδου αυτού, τις οποίες θα είχε καταβάλει αν πλήρωνε τότε το ορθό (σύμφωνα με τον ν.3986/11) εξαμηνιαίο ειδοποιητήριο.
 19. Είναι ειδική/μεμονωμένη περίπτωση, αφορά του Μαΐου '19 που καθυστέρησε να εκδοθεί (εκδόθηκε 9/7/19).
 20. αυτο το ερώτημα, δεν το εχεις ξαναβαλει και έχεις παρει απαντησεις? Να το ψαξω???
 21. 13 Ο χρόνος της προαιρετικής ασφάλισης λογίζεται ως αναγνωριζόμενος χρόνος; O χρόνος της προαιρετικής ασφάλισης δεν λογίζεται ως αναγνωριζόμενος χρόνος, και, ως εκ τούτου, δεν συνυπολογίζεται στο προβλεπόμενο, κατά περίπτωση, ανώτατο όριο αναγνωριζόμενων χρόνων ασφάλισης. Ο εν λόγω χρόνος, επίσης, δεν συνυπολογίζεται για τη συμπλήρωση των χρονικών προϋποθέσεων προαιρετικής συνέχισης της ασφάλισης των άρθρων 18, 37 και 96 παρ.2 του Ν. 4387/16. Το παραπάνω τί σημαίνει ακριβώς; Ότι η προαιρετική ασφάλιση δεν είναι αναγνωριζόμενος χρόνος για σύνταξη (θα τρελαθούμε τελείως;) ή κάτι συγκεκριμένο "δεν συνυπολογίζεται στο προβλεπόμενο, κατά περίπτωση, ανώτατο όριο αναγνωριζόμενων χρόνων ασφάλισης"; Επίσης τα άρθρα 18, 37 και 96 που είναι όροι και προϋποθέσεις για την συνέχιση της προαιρετικής ασφάλισης τί αναφέρουν; https://www.efka.gov.gr/el/aposyndese-tes-asphalises-ton-aytoapascholoymenon-proen-etaa-tsmede-kai-etaa-tan-dikegoron-apo-ten ΥΓ Απ' όσο βλέπω τώρα τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ λήγουν στις 15 κάθε μήνα και όχι στο τέλος του!
 22. Φιλε Παύλο οπως θυμασαι στο παρελθον ειχαμε διαφωνησει για το συγκεκριμενο θεμα. Εχω δουλεψει σε κτηματολογια ενα καρο περιοχων.. πιστεψε με, η πλειοψηφια των μηχανικων ειναι αυτο που περιγραφει ο εδω παθων.. αυτο το πραγμα που συμβαινει σε αυτο το φορουμ, οι γνωσεις που εχετε (και διαδιδετε, οπως κανεις πχ και εσυ και βοηθας τοσο κοσμο) και κυριως το επιπεδο ηθικης που υπαρχει εδω μεσα αφορα μονο ενα 10% των μηχανικων.. μακαρι να μην ηταν ετσι αλλα δυστυχως ετσι ειναι, οσο περναει ο καιρος επιβεβαιωνεται και αλλο αυτη η αποψη μου.. Για εσας βεβαια ειναι ευχαριστο αυτο διοτι θα εχετε δουλεια για μια ζωη trust me.
 23. Καλησπέρα σας, Θα προσπαθήσω με λίγα λόγια.... Για έκταση περίπου 4 στρέμματα εκτός σχεδίου μετά από κατάτμηση βγήκε άδεια για συγκρότημα τριών κατοικιών ενωμένων δομικά. Τελείωσαν από πολεοδομία όλα καλά. Έγινε οριζόντια ιδιοκτησία για τις 3 κατοικίες που όμως δεν όριζε ιδιόχρηστα καθόλου, άρα εκτός από τις κατοικίες όλη η υπόλοιπη έκταση παρέμεινε στα κοινόχρηστα. Μεταβιβάστηκαν. Στη συνέχεια και μέχρι το 2011 έγιναν επεκτάσεις χώρων εις βάρος των κοινοχρήστων (αφού όλη η έκταση ήταν κοινόχρηστα) και στα 3 σπίτια. Νομιμοποιήθηκαν, πληρώθηκαν, βγήκαν βεβαιώσεις. Υπεγράφησαν υπ. δηλώσεις από όλους προς όλους πως συναινούν για τις επεκτάσεις του καθενός στα κοινόχρηστα. Φέτος (2019) το χειμώνα ο ένας σήκωσε στο 70% της ταράτσας του όροφο ως εξής: Ελαφρά κατασκευή από YTONG (Ξηρά, ελαφρά δόμηση), περίκλειστο από τις τρεις πλευρές, σοβαντισμένο βαμμένο λευκό, με οροφή, κουφώματα ξύλινα και στις τρεις πλευρές, μέσα κτιστό γωνιακό καναπέ, όλα κομπλέ, προφανώς, χωρίς να είμαι μελλοντολόγος, για να κλείσει τον επόμενο χειμώνα και την τέταρτη πλευρά? Ήρθε πελάτης να αγοράσει τη διπλανή κατοικία. Η συμβολαιογράφος θέλει τροποποίηση οριζόντιας ιδιοκτησίας, για όλο το συγκροτημα, για δυο λόγους. Επειδή πρέπει να ενσωματωθούν στην Ορ.Ιδ. τα τετραγωνικά που έχουν ήδη νομιμοποιηθεί και καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους και δεύτερον επειδή η έκταση στο τοπογραφικό που προσαρτήθηκε στις παλιές μεταβιβάσεις είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που έγινε με νεότερο τοπογραφικό για τη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών. Όμως για να γίνει η τροποποίηση σε όλο το συγκρότημα θέλει βεβαιώσεις και για τις τρεις κατοικίες. Ποιός μηχανικός θα δώσει βεβαίωση για την κατοικία με τον αυθαίρετο όροφο το έτος 2019? ώστε να μπορέσει να γίνει η τροποποίηση και στη συνέχεια η μεταβίβαση? Δεν έγινε με λίγα λόγια τελικά, ελπίζω να ήταν περιεκτικά. Ευχασιστώ πολύ. Περιμένω τα φώτα σας.
 24. πριν 5-6 χρόνια, οι κατεδαφισεις επηρέαζαν αρνητικα τον τουρισμο... http://www.creteplus.gr/news/anastelloun-tis-katedafiseis-se-mia-prospatheia-na-min-pligei-o-tourismos-tis-kritis-42158.html?forcedesktop μετα "χαθηκε" ο εργολαβος.. https://archive.patris.gr/articles/241869/163217 [καπου μετα, στη συνέχεια, δεν εμφανισθηκε κανενας κατεδαφιστής στον σχετικο διαγωνισμο...] Μετα απο 6 χρονια, ξαναθυμηθηκαν τα "ξεχασμενα" αυθαιρετα https://www.b2green.gr/el/post/71123/kriti-370-afthaireta-perimenoun-tin-boulntoza Τωρα, θα επακολουθήσει νεα αναβολη λογω τουριστικης περιοδου, μετα θα γινει νεος διαγωνισμος και μετα θα θυμηθουν οτι δεν εγινε προβλεψη διαχειρησης μπαζων... Στην συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή, ηταν και ενας "νεος" που δεν ειχε "καταλαβει" καλα την "ολη" διαδικασια και ρωτησε: -υπάρχουν αυτα τα αυθαίρετα? -ναι -έχουν καταγραφει? -ναι -εχουν επιβληθει τα σχετικα πρόστιμα? -βεβαίως βεβαιως... -και γιατι να τρεχουμε εμεις για κατεδαφισεις? - διοτι ετσι προστατευουμε το περιβαλλον. [απτοητος ο νεος, συνεχιζει να ρωταει:] -έχουν βεβαιωθει στις εφοριες στο όνομα των ιδιοκτητων, ωστε να να μην μπορουν να παρουν ενημεροτητα μεχρι να τα γκρεμισουν και μεχρι να πληρωσουν? -χμ.... - αν εχουν βεβαιωθει, γιατι δεν τα παιρνει το δημοσιο με κατασχεση λογαριασμων στην τραπεζα?? - Καλα μην φωναζεις πολύ...η συνεδριαση αναβαλλεται [και ποιος ειναι βεβαιος οτι δεν μπορει να εγιναν ετσι τα πραγματα?]
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.