Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Προκλητική διαφήμιση για κατασκευή αυθαιρέτων το 2014


    Η διαφήμιση του αυθαίρετου εργολάβου αφιερώνεται εξαιρετικά στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ που καθήμενη στις δάφνες της πανηγυρίζει έρημη και μόνη για την κόκκινη γραμμή που έβαλε στην αυθαίρετη δόμηση!

     

    Τι ειρωνεία… Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, να δηλώνει ότι η χώρα περνά σε μια νέα εποχή μηδενικής ανοχής στην αυθαιρεσία και ο εργολάβος να βάζει καταχώρηση σε εφημερίδα της Ανατολικής Αττικής…

     

    Τι ειρωνεία… Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ να διατυμπανίζει ότι : «Ο Ιούλιος του 2011 είναι η οριστική "κόκκινη γραμμή" για την αυθαίρετη δόμηση. Η πολιτεία έχει πλέον τη βούληση και τα εργαλεία για να σταματήσει την αυθαίρετη δόμηση» και ο εργολάβος των αυθαιρέτων να διαφημίζεται τον Φεβρουάριο του 2014!

     

    Τη φόρα παρτίδα διαφήμιση, αλίευσε ο φίλος αρχιτέκτονας Κώστας Τσίπηρας. Η διαφήμιση φιλοξενείται στο περιοδικό η Πένα - Ανατολικής Αττικής, στο 11ο τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2014 και συγκεκριμένα στη σελίδα 34.

     

    news_11959_1_bg.jpg

     

    Ο εργολάβος είναι σαφέστατος: «Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αυθαίρετες εργασίες ανέγερσης κατοικιών σε όλη την Αττική». Και η καταχώρηση συνοδεύεται από φωτό – «κεφαλάκι» δική του, το κινητό τηλέφωνο και όλα αυτά σε ένα ειδυλλιακό φόντο με αυθαίρετα κτίσματα μέσα σε δάσος!

     

    Αυτή και μόνον η διαφήμιση έρχεται να ακυρώσει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ που όσον αφορά στα αυθαίρετα έχει μόνον εισπρακτική αντίληψη και μάλιστα έναντι πινακίου φακής. Και κάθε φορά με μια νομοθετική πρωτοβουλία μειώνει τα πρόστιμα (ως και 85%) αυξάνει τις δόσεις (έως και 102) και δίνει το έναυσμα για μια νέα γενιά αυθαιρέτων που θα περιμένει τον επόμενο Καλαφάτη για να λάβει άφεση αμαρτιών.

     

    Πηγή: http://michanikos-online.gr/news.php?aID=11959





    letom

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Παλιά ξινά σταφύλια!!!!!!!

     

    Η συγκεκριμένη διαφήμιση, παίζει στις τοπικές εφημερίδες στην Ανατολική Αττική απο τον Σεπτέμβριο ή Οκτώμβριο του'13 !!!!

     

    Την έχω και γω στο γραφείο μου σε τοπική εφημερίδα της περιοχής μου....

     

    Και τι του κάνανε απο τον Σεπτέμβριο του '13 μέχρι το Μάρτιο του '14 ???????

     

    Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

    (Ίσως επειδή κανένα στέλεχος του ΥΠΕΚΑ δεν κατοικεί στη περιοχή της Αν. Αττικής και δεν έτυχε να δούνε τη διαφίμηση...αλλά και να την έβλεπαν δεν θα κάνανε τίποτα, στα π@@@@ια τους)

     

    Οι εφημερίδες παίρνανε το παραδάκι για την διαφήμιση και αυτός το ΧΟΝΤΡΟ παραδάκι απο τα αυθαίρετα που έχτισε (αν έχτισε)......

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Πρόκειται για ποινικό αδίκημα. Μάλλον ο εισαγγελέας πρέπει να το δει. Αν δεν το κοινοποιήσουμε στον εισαγγελέα οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι μηχανικοί και οι κάτοικοι, τότε ποιος?

    • Upvote 6
    Link to comment
    Share on other sites

    Τι σχέση έχει ρε παιδιά το ΥΠΕΚΑ με τη διαφήμιση; Αν γίνει κάποια καταγγελία ίσως κάποιος φορέας που είναι υπεύθυνος γα τις διαφημίσεις να κάνει κάποια κίνηση. Όχι όμως το ΥΠΕΚΑ.

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Πριν περιπου μια δεκαετια, συγγενικο προσωπο πηρε προσφορα για κατασκευη αυθαιρετου εντος Αττικης (εις γνωσει του εργολαβου οτι θα ειναι αυθαιρετο).

    Ηταν τοσα πολλα τα λεφτα που ζητουσε, ωστε αλλο συγγενικο προσωπο, προτεινε να αγορασει αυτοκινητο απο Αττικη, να αγορασει εργαλεια, να αγορασει ξυλεια και να φυγει απο Χανια για να το φτιαξει.

     

    Οταν οι τιμες εδω ηταν 200Ε/κμ στα αυθαρετα εντος Αττικης χρεωναν 300-350Ε.

     

    Δεν τον ξερω τον κυριο, αλλα καποιοι εβγαλλαν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

    • Upvote 2
    Link to comment
    Share on other sites

    Και μετα καθομαστε και σπαμε τα κεφαλια μας αν αξιζει να ρισκαρουμε να τακτοποιησουμε εναν αυθαιρετα κλεισμενο εξωστη που αμφιβαλουμε αν κλειστηκε προ της "κοκκινης" γραμμης η κατοπιν αυτης...

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    να συμφωνήσω με τον Γιάννη ότι το θέμα είναι άμεσα για εισαγγελέα και νομίζω ότι κάτι δεν μου πάει καλά γιατί και φάτσα και κινητό στην μόστρα ή βλάκας είναι ή δεν ξέρω και εγώ τι κονόμα κάνει 

    και "Γαλαζούλας" ή πρασινούλης ή συριζούλης ,  μάλλον μούφα είδηση μου κάνει αν κρίνω και από φυσιογνωμία  

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Ποιος θα φωνάξει οι κάτοικοι που πολλοί τους βολεύει ή δεν γνωρίζουν ή οι μηχανικοί που θα κληθούν σαν συνεργάτες να τα τακτοποιήσουν μετά? 

    Ο τύπος είναι τζογαραδόφατσα από τις λίγες.... Οταν βάζεις φώτο πρέπει να είσαι και όμορφος αλλίως άστο θα χάσεις πελάτες....

    • Upvote 2
    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.